Tribal Maniak – első megjelenése máris az EGO Traxx-nél landolt

Tribal Maniak – első megjelenése máris az EGO Traxx-nél landolt

Tribal Maniak első megjelenése egyből hazánk egyik legkedveltebb előadójának Budainak a kiadójánál az Ego Traxx-nél látott napvilágot. More Than Minimal – munkacímmel ellátott EP négy tracket tartalmaz, melyről egyik a 11. helyre kúszott fel techno kategóriában, a djTunes online zeneboltjában.
Hazánk ifjú tehetsége az utóbbi évben több nagyobb eredményt is tudhat maga mögött, de talán az áttörést a nyári Coke Club Dj szavazása hozta meg. Győztesként Ferry Corsten társaságában léphetett fel Siófok legkedveltebb nyitott szórakozóhelyén a Coke Clubbon. Legutóbb a Fridge fesztivál meghívásának tett eleget, jelenleg pedig teljes gőzerővel dolgozik egy új megjelenésen, mely egy angol kiadónál lát majd napvilágot.
Az első megjelenés mindig nagy fejtörés az előadónak, mert a legjobbat akarja nyújtani elsőre a közönségnek és a szakmának egyaránt. Több hónapos elő munka után október 20-án, szerdán látott napvilágot az EP.

Lillian: „Nem sok magyar zenész van, aki így bele tudja élni magát az ilyen dinamikus és magával ragadó ütemekbe. Nálam az Exceeder a nyerő!”
Dj Budai: „Az eredetiek mellett nagy kedvencem az Exceeder Mladen Petrovic house remixe.”
Randall: „Sokat váratott magára a megjelenés viszont időszerűbb nem is lehetne. Minden a helyén, úgy szólal meg ahogyan kell, befelé a táskákba! 😉 Hibátlan EP!”

More Than Minimal EP
1, More Than Minimal ( original )
2, Exceeder ( Mladen Petrovic 5 A.M. remix )
3, Exceeder ( original )
4, Freak (original